nauzea bez vracania

uzivatel dňa 3.7.2013

Obracia sa s prosbou ,nakolko lekari mi nevedia pomoct a diagnozou. Podla nich som v poriadku. Uz 10 mesiacov mam problem po prebudeni,vstani z postele.Zacne mi sumet v pravom uchu,prechadza to aj do druheho,nasleduje nausea – napinanie na zvracanie bez zvracania.To sumenie by som popisala skor ako vietor v uchu a prerusovanim pukanim. Srdce mi bije velmi rychlo,az mi skace,pritom tlak mam nizky.Robili mi vysetrenia na gastro,kolonoskopia, imunologicke testy, krv vsetko je v poriadku. Moje problemy nadalej trvaju,uz som z toho zufala. Velmi malo jem,v dosledku napinania.za ten cas som schudla 20 kil. neustale mam pocit hlienov v nosohltane,prehltnut sa mi nedaju,pomahaju mi mentolove cuktiky ale len na par minut.

Bola som aj na neurologickom vysetreni,doktor pozeral na mna ako na hypochondra,samozrejme vsetko ok.stresy nemam akurat tak z toho ze mi nikto nevie povedat co mi je.bojim sa ze to moze byt nejaky fyz.problem v hlave,alebo strednom uchu. Stav sa mi zlepsi okolo 17 hodiny,problem zaspat nemam, len tie rana a vlastne takmer cely den. Dalsi lekar mi predpisal Cipralex,ale ja ho neberiem, nemam depresie a nechcem byt zavisla od liekov. S priatelom planujeme babatko.Mylite si ze by som mala zacat uzivat lieky? aj pokial nemam depresie?

Dakujem pekne za odpoved, s pozdravom K

Odpovedané 2x
uzivatel dňa 17.7.2013

Ahoj. Presne viem o com pises. Robili ti testy na chronicke latentne infekcie? Mas aj slabost a unavu?

MUDr. Marek Zelman dňa 16.8.2013

Ak nechcete brať lieky, čo tak vyskúšať sa o tom porozprávať so psychoterapeutom? To si myslím, že by mohlo pomôcť najviac.

S pozdravom